Wie zijn wij

NPROXX is een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van Type 4 drukvaten. Deze drukvaten (tanks) worden gebruikt voor de opslag van waterstof onder hoge druk. Gebaseerd op onze 40 jaar ervaring in producten en systemen van koolstofvezel versterkt polymeer (CFRP), levert NPROXX-composiet tanksystemen en op maat gemaakte oplossingen voor waterstof opslagtoepassingen, voor zowel transport en opslag (tot 1000 bar), zware voertuigen (350 bar) als Automotive (700bar).

NPROXX heeft zijn hoofdkantoor in Heerlen (Nederland) en de productieorganisatie in Jülich (Duitsland). NPROXX, oorspronkelijk een afsplitsing van ETC (Enrichment Technology Company), is nu een joint venture die voor 50% eigendom is van ETC en voor 50% van Cummins Inc.

Functieomschrijving

Als Medewerker Procurement maak je deel uit van het inkoopteam dat momenteel bestaat uit een parttime Medewerker Procurement en een Purchase Manager. De huidige Medewerker Procurement stroomt binnen NPROXX door naar een andere functie. Hierdoor  zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het team verzorgt samen de (wereldwijde) inkoop van goederen en diensten, voor zowel de NPROXX-vestigingen in Heerlen als in Jülich – Duitsland.

De Medewerker Procurement draagt de verantwoordelijkheid over het volledige orderproces, wat volledig wordt beheerd in ons SAP-systeem. In jouw rol werk je  ondersteunend aan de Purchase Manager. Je plaatst zelf bestellingen, volgt deze op en onderneemt zelfstandig acties bij afwijkingen. Indien nodig communiceer je daarover met de diverse andere afdelingen binnen NPROXX. Je bent daarnaast allround verantwoordelijk voor overige, procurement, gerelateerde handelingen in het SAP-systeem. In samenwerking met de Purchase Manager werk je ook aan bepaalde inkoopactiviteiten en ad hoc projecten.

In de waan van de dag ben jij in staat het geheel te overzien en in staat om prioriteiten te stellen.

Functie-eisen

Wij zoeken een nieuwe collega met een MBO(+)werk- en denkniveau met aantoonbaar meerdere jaren relevante werkervaring. In jouw rol is het belangrijk dat jij beschikt over een ondersteunende en servicegerichte instelling. Het is een pré als je ervaring en/of affiniteit hebt in het werken in een technische omgeving. Daarnaast zien we graag dat jij:

 • Aantoonbare affiniteit hebt met het werken in een ontwikkel- en productie omgeving;
 • In de basis een teamspeler bent, maar daarnaast ook uitstekend zelfstandig kunt werken. Het is de bedoeling dat jij in voorkomende situaties de taken van je directe collega grotendeels kunt overnemen bij diens afwezigheid;
 • Je bent nauwkeurig, gestructureerd en accuraat;
 • Beschikt over goede kennis en ervaring met SAP en Office-software;
 • Naast de Nederlandse taal, ook de Engelse en zeker ook de Duitse taal machtig bent in woord en geschrift.

Wij bieden

 • Een werkomgeving met toekomstgerichte en innovatieve producten;
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan emissievrije mobiliteit;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit thuis te werken;
 • Internationaal georiënteerde werkomgeving;
 • Open en collegiale bedrijfscultuur.

Interesse

Als we je interesse in deze afwisselende baan gewekt hebben, stuur dan je CV met een  uitgebreide motivatie naar: careers@nproxx.com onder vermelding van het vacaturenummer H07/21.
Sluitingsdatum voor deze vacature is 16 mei 2021, de sollicitatiegesprekken zullen op 18 en 19 mei plaatsvinden.

NPROXX B.V.
HR Department (Peter Hoedemakers)
Vogt 21
6422 RK Heerlen
Telefoon +31 (0)45 7991206

Contact

Contact us to find out how we can help with your hydrogen storage application.

Contact Us